Sărbătoare pascală la Bistrița

A doua zi de Paști a fost prilej de sărbătoare și pentru credincioșii Parohiilor „Sfânta Ana” și „Sfântul Grigorie Teologul” din municipiul Bistrița. Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a oficiat Sfânta Liturghie în Biserica „Sfânta Ana”, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, informează TRINITAS TV.

„Acest oraș frumos este reședința județului Bistrița Năsăud, județ cu tradiții puternice, cu oameni credincioși și în același timp păstrători ai tradițiilor străbune. Sunt multe motive pentru care mereu ne aducem aminte de Bistrița, însă în mod deosebit astăzi când la Sfânta Liturghie în a doua Zi de Paști mulțime de credincioși bistrițeni au fost împreună cu noi”, a declarat ÎPS Părinte Andrei.

Parohia „Sfânta Ana” a fost înființată imediat după Revoluție, piatra de temelie a Bisericii fiind așezată în anul 1990. Lăcașul de cult a fost târnosit în anul 2006. Din anul 1996, biserica deservește două parohii.

La finalul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Andrei a oferit iconițe tuturor copiilor prezenți la slujbă.

Comentarii Facebook


Știri recente