Sărbătoare duhovnicească în parohia Arad Micălaca Veche

În duminica a XVII-a după Rusalii, la pomenirea aducerii moaștelor Sfântului Sfințit Mucenic Ignatie Teoforul, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Timotei, Arhiepiscopul Aradului a săvârșit Sfânta Liturghie, alături de soborul diaconilor și preoților, în prezența unui număr impresionant număr de credincioși, în paraclisul bisericii cu hramul „Nașterea Domnului” din parohia Arad Micălaca Veche, după cum ne-a precizat Pr. Mircea Bupte.

Bucuria celor prezenți a fost sporită pentru că în cadrul Dumnezeieștii Liturghii Chiriarhul Aradului a hirotonit întru preot pe diaconul Ioan Teodor Morar pentru parohia Săliște, protopopiatul Ineu și întru diacon pe tânărul Bogdan Oneț, pentru parohia Bocsig din același protopopiat.

La sfârșitul Sfintei Liturghii au fost înmânate diplomele de voluntar participanților în proiectul social al parohiei desfășurat în ultima parte a anului trecut, prin care un număr de 11 profesori și peste 150 copii din grădinița parohiei și din școli din municipiu au contribuit la aducerea bucuriei și mulțumirii în sufletele și viețile a peste 130 familii.

Comentarii Facebook


Știri recente