Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului se lucrează la realizarea elementelor care vor forma subsolurile 2 și 1 ale edificiului.

În perioada 01-15 noiembrie a continuat armarea, cofrarea și betonarea elementelor ce vor forma încăperile de sub cota 0.

Armătura rigidă specială pentru aceste subsoluri este montată în proporție de peste 70 la sută.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, Dl. Ing. Dan Dumitrescu, diriginte de șantier: „Se profită în continuare de vremea bună de afară și lucrările înaintează. Se montează structura metalică spre axele superioare. De asemenea, a început montajul armăturii flexibile în zona foaierului, la grinzile boltite, și se continuă montajul cofrajului grinzilor cu bolți din zona sălii polivalente”.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…