Sanctitatea Sa Bartolomeu I va fi prezent in urmatoarele doua zile in zona Sucevei

Sanctitatea Sa Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic de Constantinopol, va sosi in cursul acestei dupa-amiezi, pentru doua zile, la Suceava.

Mai multe amanunte despre sosirea la Suceava a Patriarhului Ecumenic Bartolomeu I de Constantinopol ne-a oferit Parintele Visarion Alexa, corespondent Radio Romania Actualitati: ‘In dupa-amiaza acestei zile, programul Sanctitatii Sale Bartolomeu I – Patriarhul Ecumenic de Constantinopol va cuprinde o deplasare in orasele vechi ale istoriei Binecredinciosului Voievod Stefan cel Mare si Sfant, Suceava si Putna. Maine, Sanctitatea Sa Bartolomeu I va participa la sfintirea Manastirii Acoperamantul Maicii Domnului din localitatea Dorna-Arini.’

La Aeroportul din Suceava, Sanctitatea Sa Bartolomeu I va fi asteptat de Inalt Prea Sfintitul Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, si de oficialitati locale.

La Slujba de sfintire a manastirii din Dorna-Arini, slujba care va incepe la orele 08.30, sunt asteptati credinciosi din toata tara. Slujba sfintirii va fi urmata de oficierea Sfintei Liturghii de catre un sobor de ierarhi, preoti si diaconi, in frunte cu Sanctitatea Sa Bartolomeu I – Patriarhul Ecumenic de Constantinopoli.

Comentarii Facebook


Știri recente