Sanctitatea Sa Bartolomeu I l-a primit la Resedinta Patriarhala pe Cancelarul german Gerhard Schroeder.

Sanctitatea Sa Bartolomeu I – Patriarhul Ecumenic de Constantinopol l-a primit la Resedinta Patriarhala din Fanar, Istanbul, pe Cancelarul german Gerhard Schroeder care se afla intr-o vizita oficiala in Turcia.

In timpul intrevederii, cei doi au discutat problemele cu care Patriarhia Ecumenica de Constantinopol continua sa se confrunte in Turcia.

Sanctiatea Sa, Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I a afirmat ca apreciaza vizita Cancelarului german si spera ca ea va contribui la solutionarea problemelor Patriarhiei Ecumenice de Constantinopol. ‘Ne rugam si speram ca dificultatile de astazi vor fi depasite si ca Patriarhia va putea in viitor sa isi desfasoare mai bine activitatea de misiune ecumenica. De asemenea, speram ca proprietatile care au fost in mod ilegal instrainate sa revina in posesia Comunitatii Grecesti. Dreptatea si democratia cer acest lucru. Suntem optimisti caci in cererile noastre avem sprijinul Uniunii Europene.’, a concluzionat Sanctitatea Sa, Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I al Constantinopolului.

Comentarii Facebook


Știri recente