Sambata, 29 mai 2004, va avea loc inaugurarea studio-urilor locale Radio Trinitas de la Moinesti si Bacau.

Sambata, 29 mai 2004, vor avea loc inaugurarile oficiale ale studiourilor locale Radio Trinitas de la Moinesti si Bacau. Incepand cu ora 09.00, se va face sfintirea sediului Radio Trinitas de la Moinesti, amenajat la Biserica Sfantul Nicolae din localitate de catre Inalt Prea Sfintitul Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, si a Prea Sfintitului Ioachim Bacauanul, Arhiereu Vicar al Episcopiei Romanului, impreuna cu un sobor de preoti si diaconi.

La ora 11.00 va avea loc intampinarea Inalt Prea Sfintitului Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, si a Prea Sfintitului Ioachim Bacauanul, Arhiereu vicar al Episcopiei Romanului, de catre un sobor de preoti in frunte cu cei doi protopopi ai celor doua protopopiate din orasul Bacau. Primirea se va face la Biserica Precista, ctitorie a lui Alexandru Voievod ,fiul Binecredinciosului Voievod Stefan cel Mare si Sfant, dupa care se va savarsi sujba Acatistului Binecredinciosului Voievod Stefan cel Mare si Sfant. Slujba va fi urmata, in jurul orei 12.00, de sfintirea sediului Radio Trinitas Bacau, amenajat la etajul VI al cladirii Conimpuls-Bacau de catre Inalt Prea Sfintitul Parinte Mitropolit Daniel al Moldovei si Bucovinei si a Prea Sfintitului Arhiereu vicar Ioachim Bacauanul al Episcopiei Romanului impreuna cu un sobor de preoti si diaconi.

Radio Trinitas a inceput sa emita la Iasi pe frecventa 92,70 FM in 17 aprilie 1998, fiind primul post de radio crestin ortodox din Romania. Din data de 9 aprilie poate fi ascultat si la Vaslui pe frecventa 106,7 FM,iar din 29 mai va putea fi ascultat si la Moinesti pe frecventa 99,80 FM, precum si la Bacau, pe frecventa 96,80 FM.

Comentarii Facebook


Știri recente