Rugăciuni speciale la cumpăna dintre ani la Catedrala Episcopală din Giurgiu

La cumpăna dintre ani, în noaptea de 31 decembrie 2011 spre 1 ianuarie 2012, în bisericile și mănăstirile din cuprinsul Episcopiei Giurgiului au fost săvârșite, slujbe speciale. Potrivit tradiției, la trecerea în noul an, au fost înălțate rugăciuni de mulțumire pentru anul care a trecut, dar și de cerere pentru anul în care am intrat.

La Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului’ și „Sf. M. Mc. Gheorghe’ din mun. Giurgiu, slujba Miezonopticii și Acatistul Mântuitorului Iisus Hristos fost săvârșită de un sobor de preoți și diaconi în prezența Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, informează episcopiagiurgiului.ro.

La final, Preasfinția Sa a rostit un cuvânt de învățătură în care a vorbit despre valoarea timpului pentru iconomia mântuirii noastre îndemnându-i pe cei prezenți să trăiască în chip vrednic luând aminte la cuvintele Sfântului Apostol Pavel care spune: „Luați bine seama cum umblați: nu ca niște înțelepți, ci ca cei înțelepți, răscumpărând vremea, căci zilele sunt rele’ (Efes. 5, 15-16).

Comentarii Facebook


Știri recente