Rugăciuni pentru ploaie în bisericile din cuprinsul Episcopiei Giurgiului

Cu binecuvântarea și la îndemnul Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, în bisericile parohiale, mănăstirile și schiturile din cuprinsul eparhiei, duminică, 15 iulie 2012, au fost înălțate rugăciuni pentru ploaie ca urmare a secetei prelungite din ultimele săptămâni, informează site-ul episcopiagiurgiului.ro. Astfel, după Sfânta Liturghie, preoții și credincioșii s-au adunat în rugăciune pentru a-L ruga pe Dumnezeu să se milostivească cu ploaie curată și la bună vreme. Rugăciunea a început cu săvârșirea slujbei Aghiezmei celei mici apoi a continuat cu citirea din Molitfelnic a rânduielii speciale la vreme de neplouare și secetă care se distinge prin rostirea celor șapte rugăciuni speciale.

Potrivit datelor furnizate de către Administrația Națională de Meteorologie, în această duminică în Municipiul Giurgiu s-a atins o temperatură de 42 de grade C, iar în mai multe localități din Județul Giurgiu valori de 40-41 de grade C.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica îşi va aduce contribuţia la proiectul european: Pr. Sorin Şelaru despre „Conferința privind viitorul Europei”

În contextul programului „Conferința privind viitorul Europei”, Pr. Sorin Şelaru, directorul Reprezentanţei Bisericii Ortodoxe Române pe lângă Instituţiile Europene, a declarat că „Biserica Ortodoxă este pregătită să fie prezentă la toate nivelurile, deschisă dialogului, pentru…