Rețea Teritorială de Furnizori Creștini de Servicii Sociale – Parteneri strategici în domeniul incluziunii sociale la Palatul Patriarhiei

În sala Conventus a Palatului Patriarhiei din București, se va desfășura luni, 22 noiembrie, la orele 11:00, atelierul de prezentare a raportului de analiză organizațională din cadrul proiectului „Rețea Teritorială de Furnizori Creștini de Servicii Sociale – Parteneri strategici în domeniul incluziunii sociale”, proiect co-finanțat de Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Proiectul este implementat de Organizația Internațională de Caritate Creștin Ortodoxă – IOCC Romania în parteneriat cu Patriarhia Română și cu Federația Filantropia.

La acest eveniment vor participa consilieri, protoierei, preoți, coordonatori de centre și lucrători sociali din cadrul Administrației Patriarhale și al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

La eveniment se va prezenta raportul de analiză a datelor în cadrul acțiunii de evaluare organizațională în domeniul social filantropic desfășurată la nivelul Arhiepiscopiei Bucureștilor pe parcursul ultimelor cinci luni. Cei prezenți vor avea posibilitatea de a participa la o sesiune interactivă în cadrul căreia se vor identifica aspectele care necesită îmbunătățiri și completări în vederea dezvoltării capacității de sustenabilitate a inițiativelor de implicare în activitatea social-filantropică, pe termen mediu și lung .

Evenimentul marchează încheierea activităților de culegere de date și evaluare organizațională la nivelul județelor București, Ilfov și Prahova.

Comentarii Facebook


Știri recente

Factbox: Ortodoxia românească în Canada

De Ziua Canadei (1 iulie), prezentăm principalele date despre prezența ortodocșilor români în această țară. Peste o cincime din populația Canadei este sosită în această țară prin imigrație. La recensământul din 2016, aproape un sfert…