Resfințirea Bisericii Parohiei Hătcărău din Protopopiatul Urlați

Biserica parohiei Hătcărău din Protopopiatul Urlați a fost astăzi, 14 octombrie, resfințită. Slujba a fost oficiată de Preasfințitul Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, înconjurat de un numeros sobor de preoți și diaconi.

La final, Preasfinția Sa a transmis credincioșilor binecuvântările Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și a acordat distincțiile de vrednicie celor care au sprijinit lucrarea Bisericii în parohie.

Mai multe detalii cu privire la acest eveniment a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele protosinghel Veniamin Goreanu, consilier administrativ al Arhiepiscopiei Bucureștilor: „De dimineață la ora 09:30 preoții și credincioșii au întâmpinat pe Preasfințitul Părinte Varsanufie care a oficiat slujba de resfințire, iar apoi Sfânta Liturghie în cadrul căreia a fost hirotonit diacon tânărul Tudor Alexandru Paul pentru parohia Slobozia Clinceni, Protoieria Ilfov Sud. La această slujbă au mai participat și alți binefăcători ai parohiei cărora Preafericitul părinte Patriarh Daniel le-a acordat distincții de vrednicie”.

Comentarii Facebook


Știri recente