Resfințirea bisericii din parohia Plesca, Episcopia Sălajului

În Duminica a 11-a după Rusalii, biserica cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae din Parohia Plesca, a îmbrăcat straie de sărbătoare, informează episcopiasalajului.ro. Lăcașul de cult a fost, pentru câteva ore, o adevărată „catedrală”, întrucât Sfânta Liturghie a fost săvârșită de către Preasfințitul Părinte Petroniu Florea, Episcopul Sălajului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

Din sobor a făcut parte și Preacucernicul Părinte Dan Haiduc, protopopul Șimleului. Au fost prezenți credincioși din sat, dar și din împrejurimi. Cu acest prilej a fost resfințită biserica parohială, la finalizarea lucrărilor efectuate în ultimii ani, prin grija și sârguința Preacucernicul Părinte Florin Botofan, care păstorește cu vrednicie în această parohie, de peste 10 ani.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…