Resfințire de biserică la Climești, Protopopiatul Buhuși

Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, va resfinți duminică, 25 septembrie 2011, Biserica „Sfântul Nicolae” din Parohia Climești, Protopopiatul Buhuși. După cum a precizat părintele Constantin Gherasim, Inspector pe Probleme de Tineret și Mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, în ultimii șapte ani sfântul lăcaș a beneficiat de numeroase lucrări de restaurare și înnoire.

„Interiorul și exteriorul au fost pictate, au fost montate uși și geamuri noi, precum și centrală termică. De asemenea, catapeteasma a fost înlocuită cu una nouă, la fel și mobilierul. Susținut de creștinii din parohie am construit și un așezământ social-filantropic lângă biserică”, a precizat preotul paroh Mârza Ionuț.

Comentarii Facebook


Știri recente

Moaștele Sfântului Ioan Botezătorul ajung la Urziceni

Credincioșii din Urziceni pot aduce cinstire moaștelor Sfântului Ioan Botezătorul în Catedrala „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, la finalul acestei săptămâni. Sfintele moaște ajung joi după-amiază, la ora 15.30. „Preoți, credincioși și copii purtând flori…