Reprezentanți ai Centrului de presă BASILICA, la cea de patra ediție a Zilei Agențiilor de Presă

Agenția de Știri BASILICA a Patriarhiei Române, împlinește astăzi, 16 iunie 2009, un an de la lansare. Unică în mass-media românească, Agenția BASILICA este cea mai tănără componentă a Centrului de presă cu același nume. Și-a început activitatea de Praznicul Sfintei Treimi pe 16 iunie 2008, și are rolul de a selecta și a sistematiza știrile puse la dispoziție de către celelalte componente ale Centrului de Presă BASILICA.

Tot astăzi reprezentanți ai Centrului de presă și ai Agenției de Știri BASILICA ale Patriarhiei Române au participat la cea de patra ediție a Zilei Agențiilor de Presă. În cadrul dezbaterilor care au avut loc la Centrul Național de Artă Tinerimea Română din Capitală părintele consilier patriarhal, Nicolae Dascălu, coordonatorul Centrului de presă al Patriarhiei Române a prezentat Agenția de știri BASILICA.

Ziua Agențiilor de presă a fost organizată de Agentia de presa RADOR a Radio România și a reunit directorii marilor agenții de presă din România și corespondenți ai agențiilor mondiale, împreună cu personalițăti ale mass-media și vieții publice.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente