Recunoștință bucuriei

În aceste zile, Sectorul Social Filantropic al Arhiepiscopiei Aradului a marcat derularea unui parteneriat de succes: programul „Masa Bucuriei”, un parteneriat între Patriarhia Română și Selgros Cash & Carry România.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, au fost adresate cuvinte de mulțumire directorului Selgros Arad, domnul Todor Lădariu, precum și tuturor angajaților, pentru generozitate, dăruire și sprijin real în folosul persoanelor defavorizate din parohiile și centrele sociale din județul Arad înscrise în acest program, după cum ne-a precizat Pr. Mircea Bupte.

Totodată, personalul sectorului s-a îngrijit ca, într-o formă simbolică, mulțumirea să prindă contur și prin produsele de bucătărie oferite. Gestul vine să sublinieze că lucrurile bune, frumoase, se realizează împreună, mai ales într-o vreme în care cerințele semenilor sunt tot mai mari și mai multe – persoane fără loc de muncă, vârstnici, bolnavi, copii singuri – , având în Selgros Arad un partener de nădejde în slujirea filantropică.

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…