Recunoașterea meritelor câștigătorilor Concursului „Alege Școala!”

Pe Colina Bucuriei au fost premiați astăzi, 21 mai 2013, de către Patriarhul României, câștigătorii concursului de creație literară, artistică și multimedia – Alege Școala, dar și profesorii care i-au pregătit. În etapa națională au concurat 161 de copii din 19 eparhii. Concursul s-a desfășurat pe trei secțiuni: literară, artistică și multimedia.

Lucrările copiilor au fost evaluate de experți formatori din cadrul Proiectului „Alege Școala!”. În cadrul secțiunii artistice au fost desemnați următorii câștigători:

Premiul I – Marincu Mihai Vlad

Premiul II – Oana Flavia Mauna

Premiul III – Deaconu Maria Mădălina

În cadrul secțiunii †˜creație literar㆙ s-a urmărit încadrarea în tematica stabilită, imaginația, coerența și originalitatea textului, fiind desemnați următorii câștigători:

Premiul I Trif Natalia Ramona

Premiul II Constantin Rodica Florentina

Premiul III Caragață Teodora

La secțiunea multimedia, copiii au avut de realizat interviuri, dar și prezentări power-point. Câștigătorii au fost următorii:

Premiul I Moisei Andreea Iuliana

Premiul II Mungiu Oana

Premiul III Lazăr Gheorghe Florin

Concursul de creație „Alege Școala!” s-a adresat elevilor din clasele I – VIII, participanți la grupele catehetice din parohiile înscrise în proiectul „Alege școala!”, precum și preoților care se ocupă de coordonarea grupelor de cateheză. Concursul „Alege școala!”, s-a desfășurat în cadrul proiectului cu același nume, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Comentarii Facebook


Știri recente