Rechizite pentru copiii din Protoieria I Capitală

Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului I din București organizează astăzi, 7 septembrie 2011, o acțiune de ajutorare pentru copiii cu o situație financiară dificilă din cadrul protopopiatului, informează Ziarul Lumina.

Cei 35 de copii, selecționați de Departamentul de asistență socială al Protoieriei I Capitală, vor primi câte un ghiozdan echipat cu toate rechizitele necesare unui început de an. Rechizitele au fost achiziționate exclusiv din fondurile protopopiatului.

Potrivit protoieria1.ro, desfășurarea de activități în vederea sprijinirii morale și materiale a persoanelor aflate în dificultate reprezintă principalul scop al Biroului de Asistență Socială din cadrul Protoieriei I Capitală. Violeta Emanuela Barac și Elena Andreea Burtea sunt responsabile de activitatea Biroului de Asistență Socială.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…