Răsplată binecuvântată pentru copiii Parohiei Caporal Alexa din Protopopiatul Arad

Copiii care compun corul mic al Parohiei Caporal Alexa din Protopopiatul Arad au încununat activitatea pastoral-culturală desfășurată în cadrul programului catehetic ‘Hristos împărtășit copiilor’ și mai ales strădania depusă în formațiunea corală, printr-o excursie în județul Hunedoara, efectuată la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu părintele paroh Gabriel C. Mariș, informează Ziarul Lumina, Ediția de Banat.

Primul lor popas a fost făcut la biserica și cimitirul din Țebea, unde copiilor, în jurul gorunului lui Horea și al lui Avram Iancu, li s-a vorbit despre dragostea de neam și țară. Călătoria a continuat cu vizita la Mănăstirea Crișan, unde tinerii pelerini s-au închinat și au cântat pricesne. Frumoasele pricesne învățate de copii în cadrul multor ore de repetiții corale și cântate în biserica de acasă au înfrumusețat și biserica Mănăstirii Crișcior. Ultimul obiectiv vizitat a fost municipiul Deva, unde au vizitat grădina zoo, au vizitat centrul orașului și au urcat cu telecabina la străvechea cetate a Devei.

Comentarii Facebook


Știri recente

25 de citate pro-viață de la Patriarhul Daniel

În preajma Bunei Vestiri, când sărbătorim Întruparea Mântuitorului în pântecele Fecioarei Maria și participăm la marșurile pentru viață organizate în numeroase localități din România și Republica Moldova, Basilica.ro prezintă 25 de citate pro-viață de la…