Radio Trinitas transmite maine in direct slujba Sf.Liturghii oficiata la Biserica Sf.Spiridon Nou din Bucuresti de SS Bartolomeu I si PF Teoctist

La Biserica Sf Spiridon Nou din Bucuresti se va oficia maine Sfanta Liturghie solemna de catre Sanctitatea Sa Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului si Prea Fericitul Teoctist, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane impreuna cu un sobor de ierarhi greci care il insotesc pe Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic si membrii Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane.

Cu acest prilej,dupa citirea Sfintei Evanghelii va fi proclamat Actul Sinodal Aniversar la 120 de ani de la recunoasterea autocefaliei si a 80 de ani de la ridicarea la treapta de Patriarhat a Bisericii Ortodoxe Romane. Dupa acest moment, va urma cuvantul Prea Fericitului Parinte Patriarh Teoctist si cel al Sanctitatatii Sale, Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului.

Sfintei Liturgie oficiata de Intaistatatorul Patriarhiei Ecumenice si de Intaistatatorul Bisericii Ortodoxe Romane va fi transmisa in direct de Radio Trinitas maine, incepand cu ora 9,30.

Comentarii Facebook


Știri recente