Radio TRINITAS Onesti – Comunicat de presa

Miercuri, 30 iunie 2004, va avea loc inaugurarea oficiala a studio-ului local de la Onesti a postului de Radio TRINITAS al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, care va emite pe frecventa de 88,40 FM. La eveniment participa si Inalt Prea Sfintitul Daniel, Arhiepiscop al Iasilor si Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, alaturi de un sobor de preoti si diaconi.

Postul de Radio TRINITAS al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, a inceput sa emita la Iasi pe frecventa 92,70 FM in data de 17 aprilie 1998, fiind primul post de radio crestin ortodox din Romania. Din data de 9 aprilie a.c. poate fi ascultat si la Vaslui pe frecventa 106,7 FM, din 29 aprilie a.c. este ascultat si la Moinesti pe frecventa 99,80 FM, precum si la Bacau, pe frecventa 96,80 FM, iar din data de 24 iunie poate fi receptionat si la Piatra Neamt pe frecventa de 102,30 FM.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…