Radio TRINITAS a primit ieri, din partea CNA, Premiul pentru cel mai bun radio local pe anul 2003.

Intr-o sedinta festiva, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decernat ieri Premiile pe anul 2003, ocazie cu care postului de Radio TRINITAS al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei i s-a decernat Premiul pentru cel mai bun radio local pe anul 2003.

La festivitatea de decernare a acestui premiu au fost prezenti din partea postului de Radio TRINITAS Parintele Nicolae Dascalu – Consilier cultural al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei si Directorul General al Institutului Cultural-Misionar TRINITAS, Parintele Arhimandrit Vitalie Danciu – Directorul economic al Institutului Cultural-Misionar TRINITAS si Parintele Ciprian Apetrei – Directorul Radio TRINITAS.

La finalul ceremoniei, Parintele Nicolae Dascalu ne-a declarat urmatoarele: ‘Intr-o sedinta festiva, Consiliul National al Audiovizualului a decernat Premiile pentru anul 2003, ocazie cu care postul de Radio TRINITAS al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei a fost nominalizat cu Premiul pentru cel mai bun radio local din Romania. Asadar, s-a materializat o hotarare care s-a dat cu putin timp de Hramul ‘Sfintei Cuvioase Parascheva’. Acest Premiu este o onoare deosebita si, in acelasi timp, o incurajare pentru tot ceea ce face Radio TRINITAS. Nu trebuie sa uitam si faptul ca in anul 2004 Radio TRINITAS este incununat cu Premiul cel mai bun radio local din Romania si a fost incununat cu extinderea in mai multe localitati din Moldova, precum si in localitati de dincolo de Muntii Carpati si din zona Ploiesti-Bucuresti. Premiul este un semn de pretuire pentru activitatea radiofonica de la Iasi unde Radio TRINITAS a fost primul radio crestin-ortodox din Romania si, totodata, este un semn de speranta pentru anii care vin. Institutia care a conferit Premiul, Consiliul National al Audiovizualului a apreciat calitatea emisiunilor, pentru ca Radio TRINITAS ca radio al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei este preocupat de dimensiunea spirituala, duhovniceasca. Premiul acordat este, de fapt, o subliniere a activitatii postului de Radio TRINITAS atat in slujba Bisericii, cat si in slujba comunitatii pe care o slujeste.’

Comentarii Facebook


Știri recente