Radio Reintregirea la 3 ani de emisie

La 25 decembrie 2004 Radio Reintregirea Alba Iulia implineste 3 ani de emisie.

In anul 2001, la praznicul Nasterii Domnului, a inceput sa emita in eter, 24 de ore din 24 de ore, Radio Reintregirea – un post de radio crestin-ortodox –, patronat de Arhiepiscopia Ortodoxa Romana de Alba Iulia.

Echipa redactionala si tehnica, formata din 16 angajati si 15 colaboratori, ofera alba-iulienilor si celor din imprejurimi muzica de buna calitate, bine selectata, stiri locale si stiri BBC, emisiuni social-culturale, emisiuni pentru copii si nu in ultimul rand emisiuni, rubrici si transmisiuni religioase.

Radio Reintregirea este nu numai un post informativ obiectiv si de bun simt, ci mai ales este un post de radio formativ oferind ascultatorilor o viziune ortodoxa asupra realitatii.

Ca alternativa concreta la debusolanta cultura mediatica locala si nationala, Radio Reintregirea promoveaza adevarata cultura ortodoxa – Cultura Duhului, care trezeste in sufletele si-n inimile ascultatorilor bucuria sincera a unei vieti crestine autentice in Hristos si in Biserica.

Radio Reintregirea poate fi ascultat din aceast an si pe internet, la adresa: www.reintregirea.ro, in dorinta de a oferi programele noastre ascultatorilor din orice colt al lumii. La aceasta adresa de internet se pot afla informatii despre viata religioasa, istoricul si activitatea compartimentelor Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia, stiri religioase precum si alte materiale documentare.

Comentarii Facebook


Știri recente