Publicație bisericească pentru tineri

Episcopia Maramureșului și Sătmarului, prin Biroul pentru catehizarea tineretului a lansat recent publicația „Tinerii în Biserică”. Cu un bogat conținut, noua apariție editorială este un supliment al revistei eparhiale „Graiul Bisericii noastre”.

„Ne-am gândit să ilustrăm activitățile cu tineretul pe care le desfășurăm în biserică și de aceea ne-am gândit să le reprezentăm și într-un mod grafic. Ne-am hotărât împreună cu Preasfințitul Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului să facem această revistă în care să apară mai multe chipuri de tineri, în care să apară reacțiile lor la toate acțiunile în care au fost implicați, precum tabere, concursuri, activități catehetice din biserică. De asemenea, am realizat această revistă și într-un mod grafic care să fie mai atractiv pentru tineri și pentru copii”, a precizat pentru TRINITAS TV Pr. Florin Stan, inspector de catehizare în cadrul Episcopiei Maramureșului și Sătmarului.

Primul număr este dedicat activităților catehetice derulate în această eparhie. Pentru început, suplimentul „Tinerii în Biserică” apare într-un tiraj de 1000 de exemplare.

Comentarii Facebook


Știri recente