Publicația „Învierea”, 20 de ani de apariție neîntreruptă în Eparhia Timișoarei

S-au împlinit astăzi, 20 aprilie, 20 de ani de la apariția la Timișoara a primului număr al publicației eparhiale „Învierea”. La acest moment aniversar Înaltpreasfințitul Părinte Nicolae, Mitropolitul Banatului și Preasfințitul Părinte Paisie Lugojeanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei, s-au întâlnit cu întregul colectiv redacțional.

Mai multe informații cu privire la acest eveniment a oferit pentru TRINITAS TV, Înaltpreasfințitul Părinte Nicolae, Mitropolitul Banatului care a spus: „Au trecut aproape două decenii și mă bucur că astăzi putem să comemorăm acest început al publicației noastre, al foii noastre care a fost denumită ‘Învierea’ la sugestia actualului Preafericit Patriarh Daniel care pe vremea aceea era pentru scurt timp Episcop Vicar aici la Timișoara”.

În cei 20 de ani publicația „Învierea”, care apare bilunar, și-a mărit tirajul, are abonamente în țară și străinătate și este însoțită de mai multe suplimente.

În cadrul Arhiepiscopiei Timișoarei mai funcționează un post de radio și o tipografie, ambele purtând numele „Învierea”.

Comentarii Facebook


Știri recente