PS Ioan, Episcopul Covasnei si Harghitei, va acorda din partea Episcopiei ajutoare materiale familiilor sinistrate din jud. Covasna

77 familii de rromi din localitatea Barosneul Mare, judetul Covasna, care au suferit de pe urma inundatiilor vor fi sprijiniti financiar de Episcopia Covasnei si Harghitei.

Localitatea amintita a fost vizitata ieri de PS Ioan, Episcopul Covasnei si Harghitei, insotit de parintele Florin Tohanean, protopop al protopopiatului Sfintul Gheorghe. In urma discutiilor s-a decis ajutorarea persoanelor sinistrate cu bani, astfel incit acestea sa aiba posibilitatea de a-si procura alimente.

Eparhia Covasnei si Harghitei a acordat un ajutor alimentar si unui numar de 86 de elevi rromi cu situatie familiara precara din parohia Vilcele, judetul Covasna. De asemenea, din partea PS Ioan, Episcopul Covasnei si Harghitei, elevii din Basarabia care invata la Colegiul Mihai Viteazul din Sfintul Gheorghe vor beneficia de alimente pentru zilele de simbata si duminica din timpul anului scolar.

Totodata, in cadrul acestei eparhii continua colecta pentru stringerea de fonduri destinate sinistratilor din Banat.

Comentarii Facebook


Știri recente