PS Ioachim Bacauanul a slujit Sfanta Liturghie din ziua de praznuire a Sfantului Antipa de la Calapodesti in biserica din Slanic Moldova.

Prea Sfintitul Ioachim Bacauanul – Arhiereu vicar al Episcopiei Romanului, inconjurat de un impresionant sobor de preoti si diaconi din Protopopiatul Onesti, a oficiat astazi, cu ocazia praznuirii de catre Biserica Ortodoxa Romana a Sfantului Cuvios Antipa de la Calapodesti, slujba Sfintei Liturghii la Biserica ‘Sfantul Prooroc Ilie’ din statiunea Slanic Moldova.

La slujba Sfintei Liturghii au participat peste 100 de preoti din protopopiatul Onesti in frunte cu Parintele Protopop Constantin Alupei.

In cuvatul sau de invatatura din cadrul Sfintei Liturghii din ziua de praznuire a Sfantului Cuvios Antipa de la Calapodesti, Prea Sfintitul Ioachim Bacauanul – Arhiereu vicar al Episcopiei Romanului a facut referire si la invataturile care sunt cuprinse in pericopa evanghelica ce s-a citit.

Totodata, Prea Sfintitul Arhiereu vicar Ioachim Bacauanul a subliniat faptul ca fiecare preot are datoria sfanta de a-L face cunoscut pe Dumnezeu oamenilor.

In final, Prea Sfintitul Ioachim Bacauanul a adaugat o Rugaciune de binecuvantare a credinciosilor si a noului an.

Comentarii Facebook


Știri recente