Protopopiatul Urziceni alături de copiii defavorizați

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a organizat un pelerinaj pentru copiii de la grupul de cateheză „Muguri de lumină” al Protopopiatului. După cum ne informează sf-esc.ro, în perioada 15 iunie – 15 septembrie Protopopiatul Urziceni în colaborare cu Organizația World Vision România a derulat programul „Clubul de Vacanță” aflat la cea de a IV- a ediție.

Pentru a recompensa copiii defavorizați din comunitate care au participat pe toată perioada vacanței de vară la activitățile realizate în cadrul Școlii de Vară și care din lipsa mijloacelor financiare nu au beneficiat de o vacanță oferită de familie, în perioada 15-16 septembrie am organizat un pelerinaj la Mănăstirea Caraiman.

Itinerarul a fost următorul Urziceni – Ploiești – Bușteni. S-au vizitat următoarele obiective turistice Mănăstirea Caraiman, Cascada Urlătoarea, Castelul Cantacuzino.

Această minivacanța la munte a putut fi realizată în urma aprobării proiectului de finanțare depus la Organizația World Vision România, care a susținut integral acest pelerinaj.

Beneficiarii acestui proiect au fost 29 de copii și 7 însoțitori (Toma Adriana Mariana – asistent social; Berbec Victorița – lucrător social; Nae Petra – voluntar; Ungureanu Ecaterina – voluntar; Panait Ioana – voluntar; Dolete Alexandra – asistent medical; Dima Aurel – șofer).

Comentarii Facebook


Știri recente