Protopopiatul Targu Neamt organizeaza in Duminicile din Sfantul si Marele Post o serie de Conferinte.

Protopopiatul Targu Neamt organizeaza in Duminicile din Sfantul si Marele Post o serie de Conferinte pe teme specifice acestei perioade.

O prima conferinta, desfasurata in Duminica a II-a din Sfantul si Marele Post, l-a avut ca invitat pe Prea Cuviosul Parinte Arhimandrit Clement Haralam – Exarh al manastirlor din Arhiepiscopia Iasilor si staretul Manastirii Sfintii Trei Ierarhi din Iasi si a avut ca tema Importanta Postului si Rugaciunii in viata noastra.

Cea de-a doua Conferinta, desfasurata in Duminica a III-a din Sfantul si Marele Post, l-a avut ca invitat pe Parintele Arhimandrit Dosoftei Scheul – Mare Eclesiarh al Catedralei Mitropolitane din Iasi, care a vorbit despre ‘Importanta Sfintei Cruci’.

Mai multe detalii despre temele si invitatii urmatoarelor doua conferinte aflam de la Parintele Ioan Dogaru – protopop al Protopopiatului Targu Neamt: ‘In Duminica a IV-a din Sfantul si Marele Post, Protopopiatul Targu Neamt are bucuria de a avea ca invitat pe Parintele Prof. Constantin Cojocaru care va vorbi Despre viata Sfantului Ioan Scararul, dat fiind faptul ca aceasta duminica este inchinata acestui mare Sfant al Bisericii. In Duminica a V-a din Sfantul si Marele Post, tema conferintei va fi Sfanta Maria Egipteanca – model pentru viata noastra.’

Comentarii Facebook


Știri recente