Protopopiatul Piatra Neamt organizeaza conferinta pe tema ‘Saptamana cea mare’.

Protopopiatul Piatra Neamt, in colaborare cu Capela ‘Sfantul Spiridon’, organizeaza in aceasta seara conferinta pe tema ‘Saptamana cea mare’.

Conferinta se va desfasura la Casa de Cultura din Municipiul Piatra Neamt, cu incepere de la orele 18.00, si il va avea ca invitat pe Prof.Univ.Dr. Vasile Mihoc – prodecan al Facultatii de Teologie ‘Andrei Saguna’ din Sibiu.

Mai multe detalii ne-a oferit Parintele Dan Ovidiu Cojan – Directorul Seminarului Teologic Liceal Ortodox ‘Sfintii Imparati Constantin si Elena’ din Piatra Neamt: ‘Tema Conferintei, intitulata Saptamana cea Mare, a fost aleasa nu intamplator, chiar daca ne aflam inca in perioada de urcus duhovnicesc din timpul Sfantului si Marelui Post. Data fiind importanta deosebita, din punct de vedere duhovnicesc, a Saptamanii inchinate Patimilor si Jertfei de pe Cruce a Mantuitorului nostru Iisus Hristos, de la invitatul nostru, Prof.Univ.Dr. Vasile Mihoc – prodecan al Facultatii de Teologie ‘Andrei Saguna’ din Sibiu, asteptam sa ne prezinte, intr-un stil academic, asemenea lucrarilor elaborate, insemnatatea cu totul deosebita din punct de vedere duhovnicesc si liturgic a Saptamanii celei Mari.’

Comentarii Facebook


Știri recente