Protopopiatul Ortodox Român Oaș a colectat 75.628 RON pentru cei afectați de inundații

Acțiunea de strângere de fonduri de către parohiile ortodoxe din subordinea Protopopiatului Ortodox Român Oaș, pentru ajutorarea sinistraților din Maramureș, ca răspuns la circulara Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului nr. 858/2008, a dus la colectarea a 75.628 RON și 380 euro.

O parte dintre parohiile Protopopiatului Ortodox Român Oaș s-au mobilizat eficient, unele în colaborare cu primăriile locale, colectând și bunuri de consum sau materiale de construcții pe care le-au distribuit în teren în localitățile afectate de inundații. Câteva parohii, în același context, au adunat sume de bani pentru susținerea unor cazuri sociale proprii.

Mulțumim tuturor credincioșilor și instituțiilor cu care Parohiile Ortodoxe au colaborat în spirit creștinesc și de solidaritate umană, spre ajutorarea și mângaierea fraților încercați de inundațiile ce au avut loc în Jud. Maramureș în vara anului în curs.

Dumnezeu să binecuvinteze efortul și bunăvoința fiecăruia.

Protopopiatul Ortodox Român Oaș

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…