Protopopiatul Iasi I organizeaza in aceasta perioada activitati filantropice prilejuite de marea sarbatoare a Nasterii Domnului.

Protopopiatul Iasi I organizeaza mai multe actiuni social-filantropice cu ocazia marelui praznic al Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos.

Mai multe amanunte despre aceste activitati filantropice ne-a oferit Parintele Constantin Andrei – protopop al Protopopiatului Iasi I: ‘In perioada de pregatire a marelui praznic al Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos, Protopopiatul Iasi I si-a propus ca in zilele de 23 – 24 decembrie 2004 sa mearga, impreuna cu elevii Seminarului Teologic Liceal Ortodox ‘Sfantul Vasile cel Mare’ din Iasi, la Penitenciarul din Iasi pentru a prezenta un Concert de colinde si pentru a imparti, in limita posibilitatilor si a Regulamentului de ordine interioara a Penitenciarului, mici daruri. Apoi, se va merge la Centrul ‘Copiii strazii’ unde, in cadrul Programul ‘Nasterea Domnului – speranta celor fara de speranta’, se vor mici cadouri, constand in dulciuri si fructe, copiilor de aici. La Capela din incinta Spitalului de Obstretica-Ginecologie ‘Cuza Voda’ din Iasi se va desfasura un Concert de colinde intitulat ‘Speranta vietii in Hristos’, dupa care li se vor oferi credincioaselor, lehuzelor de aici, mici daruri, constand intr-o iconita, Pastorala Inalt Prea Sfintitului Daniel – Mitropolitul Moldovei si Bucovinei cu ocazia marelui praznic al Nasterii Domnului si altceva ce le va fi de folos.’

Comentarii Facebook


Știri recente