Protoieria Urziceni a oferit daruri pentru copiii din Centrul de Plasament nr. 4 din municipiul Urziceni

Protoieria Urziceni a oferit prin intermediul Biroului de asistență socială daruri pentru 60 de copiii instituționalizați din Centrul de Plasament Nr. 4 din municipiul Urziceni, informează ‘Ziarul Lumina’.

În Vinerea Mare, reprezentanții protoieriei s-au deplasat în mijlocul copiilor cu articole de îmbrăcăminte și produse alimentare. Valoarea totală a produselor a fost de 4700 lei și ele au ajuns la acești copii care nu au avut șansa de a crește înconjurați de dragoste părintească în sânul unei familii, dar care sunt tratați cu toată atenția cuvenită de personalul angajat în cadrul acestui centru. ‘În colaborare cu doamna director Nadia Luminița Panțu, persoana care cunoaște cel mai în detaliu atât nevoile instituției rezidențiale cât și pe cele ale copiilor, am încercat să acoperim o parte din nevoile stringente și să creăm pentru copii minunatul spirit al sărbătorilor pascale deoarece este cea mai importantă sărbătoare ortodoxă, este sărbătoarea bucuriei’, a declarat Adriana Mariana Toma, asistent social – Protoieria Urziceni.

Cei mici au primit cu entuziasm și bucurie darurile și s-au arătat nespus de încântați de faptul ca se înnoiesc de această sfântă sărbătoare așa cum este obiceiul strămoșesc. În cadrul acestei acțiuni, enoriașii Catedralei ‘Sfinții Împărați Constantin și Elena’ din municipiul Urziceni au donat suma de 200 de lei pentru acoperirea diverselor cheltuieli ale copiilor cu ocazia Sfintelor Sărbători.

Comentarii Facebook


Știri recente