Protoieria I Capitală a oferit daruri pentru copii

Cu prilejul sărbătorii Sfântului Nicolae, copii de la Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu” din Capitală, implicați în Atelierul de Creație Sfântul Vasile cel Mare, dar și copii ce provin din familii defavorizate, de pe raza Protoieriei I Capitală, au primit astăzi, 7 decembrie, daruri. Acțiunea, organizată de Biroul de Asistență Socială a Protoieriei I Capitală, face parte din proiectul „Darurile Sfântului Nicolae”.

„Pe toată perioada lunii decembrie o să venim în sprijinul copiilor, precum și în sprijinul familiilor defavorizate, pentru că așa este creștinește, ca în special în această perioadă fiecare familie de creștin să se bucure de Nașterea Mântuitorului”, a spus părintele Protopop Vasile Dumitru de la Protoieria I Capitală, după cum informează TRINITAS TV.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…