Proiectul Zilele prevenirii violenței în familie în Arhiepiscopia Tomisului

Arhiepiscopia Tomisului prin Departamentul Social-Misionar și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean desfășoară în această perioadă cea de-a VI-a ediție a proiectului „Zilele prevenirii violenței în familie”. Acțiunea are drept scop promovarea programelor de prevenire a violenței domestice, informează TRINITAS TV.

În cadrul acestui proiect a fost organizat sâmbăta aceasta concursul „Stop violenței!” desfășurat la Biblioteca Județeană „I. N. Roman” din Constanța.

Vineri, în cadrul aceluiași proiect, a fost organizată, în localitățile Corbu – Săcele – Istria, Caravana prevenirii violenței în familie.

În proiect au fost implicate 50 de unități de învățământ, 70 profesori, directori educativi, psihologi, 5 ONG-uri din județ și peste 350 de elevi.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…