Proiectul Subvenție Legea 34/1998 al Asociației Vasiliada, la final

Asociația Vasiliada, a Mitropoliei Olteniei, a derulat în perioada martie – decembrie 2012 proiectul „Subvenție Legea 34/1998”, finanțat de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse, prin Direcția de Muncă și Protecție Socială Dolj, ne-a spus Gabriela Popescu de la Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Scopul proiectului a fost de a îmbunătăți viața persoanelor defavorizate, prin acordarea de servicii socio – profesionale, medicale și educaționale. În cadrul acestui proiect, 79 de persoane au beneficiat de găzduire, servirea mesei, îngrijire, asistență medicală și consiliere socio – profesională, 17 persoane au beneficiat de acompaniere în vederea obținerii unor documente de identificare și stare civilă.

De asemenea, 30 de persoane au beneficiat de sprijin în vederea completării unor cereri, 30 de persoane au beneficiat de consiliere profesională, 27 de persoane au beneficiat de mediere în vederea obținerii unui loc de muncă, 11 persoane au fost reintegrate pe piața muncii și 5 copii și tineri au fost integrați și reintegrați în sistemul educațional.

Comentarii Facebook


Știri recente