Proiectul „Pașaport pentru succes” în Arhiepiscopia Alba Iuliei

La Centrul social-misionar „Sfântul Lazăr” din Alba Iulia s-a desfășurat o nouă etapă în cadrul proiectului „Pașaport pentru succes” derulat de Asociația „Filantropia Ortodoxă”. Astăzi, o parte dintre asistenții sociali din așezămintele de ocrotire din Alba Iulia, au participat la un curs de formare în domeniul dezvoltării personale a copiilor și tineretului.

Mai multe informații cu privire la acest proiect finanțat de Uniunea Europeană a oferit pentru TRINITAS TV, Ioana Abrudan – asistent manager de proiect din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia: „Ideea de bază a proiectului propune dezvoltarea personală a tinerilor din perspectiva Bisericii, implicând o formare duhovnicească prin cultivarea valorilor creștine precum credința în Dumnezeu, iubirea de aproapele, simțul responsabilității, cultivarea generozității. Toate acestea au ca și obiectiv îmbunătățirea unor aspecte din viața tinerilor”.

Scopul proiectului este de a furniza servicii corespunzătoare pentru copiii și tinerii care aparțin minorităților și grupurilor dezavantajate. Un număr de 337 de copii și tineri, aflați în 19 centre de asistență socială din județe Alba si Mureș, vor beneficia de acest proiect.

Comentarii Facebook


Știri recente