Proiectul „Masa Bucuriei” a fost prezentat, astăzi, la Palatului Patriarhiei

Proiectul intitulat „Masa Bucuriei” a fost prezentat, astăzi, 26 martie, începând cu ora 10:00, în sala „Europa Cristiana” a Palatului Patriarhiei. La eveniment au participat reprezentați ai partenerilor implicați în proiect.

Proiectul a fost inițiat de Patriarhia Română, iar numele „Masa Bucuriei” a fost dat de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Proiectul de ajutorare a persoanelor asistate social de Patriarhia Română prin fundațiile sale a demarat din luna ianuarie a acestui an. Încă de atunci, partenerul S.C. Selgros S.R.L. a început livrările de produse către fundațiile și asociațiile Patriarhiei, iar oamenii nevoiași au primit alimentele și celelalte ajutoare de la aceste centre sociale.

Potrivit contractului produsele vor respecta normele de calitate și valabilitate, a declarat Părintele Dorel Moțoc, consilier patriarhal la Sectorul social-filantropic al Patriarhiei Române, în cadrul întâlnirii de astăzi. Cu aceeași ocazie, reprezentanta magazinelor Selgros, Edith Lenga-Balk, a subliniat faptul că proiectul are la bază conștiința responsabilității comune pentru toți membrii societății.

Sursa: Radio TRINITAS

Comentarii Facebook


Știri recente