Proiectul Lumina Învierii în suflet de copil la Grădinița nr. 178 din București

Douăzeci și patru de copii de la grupa mare „Albinuța” din cadrul Grădiniței nr. 178 – „Flori de tei” din București, au pregătit astăzi, 7 aprilie, decorațiuni pentru apropiata sărbătoare a Sfintelor Paști. Acțiunea face parte din proiectul „Lumina Învierii în suflet de copil”, derulat de Biroul de asistență socială al Protoieriei I Capitală, în cadrul Atelierului de creație „Sfântul Vasile cel Mare”.

„Am ajuns la a treia etapă a Proiectului Lumina Învierii în suflet de copil, etapă prin care dorim să dezvoltăm abilitățile și imaginația copiilor de grădiniță. De aceea, avem o colaborare frumoasă cu Grădinița nr. 178. Copiii au primit cu bucurie vestea, au fost entuziasmați și fericiți de activitatea pe care o desfășurăm. De asemenea, sunt bucuroși pentru că au devenit membri ai Atelierului de creație Sfântul Vasile cel Mare. Ne propunem și în viitor să desfășurăm alte activități cu ei, cum ar fi un pelerinaj și o activitate de 1 iunie”, a spus Violeta Barac, Asistent social în cadrul Protoieriei I Capitală, după cum informează TRINITAS TV.

Copiii au spus poezii, au cântat și au rostit rugăciuni. Lucrările micuților, dar și cele realizate – în cadrul aceluiași proiect – de elevii Liceului Teoretic „Dimitrie Bolintineanu” și de copiii proveniți din familii cu o situație materială precară, aflați în evidența Protoieriei I, vor fi expuse la Palatul Patriarhiei în perioada 11-18 aprilie.

Comentarii Facebook


Știri recente