Proiectul Lumină din suflet de copil, la Palatul Patriarhiei

În Sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei s-a desfășurat astăzi, 12 aprilie, proiectul Lumină din suflet de copil în cadrul căruia a avut loc o expoziție de icoane, aflată la cea de a treia ediție.

Mai multe informații ne-a oferit Violeta Barac, asistent social coordonator: „Proiectul Lumina din suflet de copil este organizat de Biroul de asistență socială al Protoieriei I Capitală, în colaborare cu Protoieria II și III Capitală, Cercul de pictură Pârvu Mutu al Protoieriei II și III, Biserica Dobroteasa, Centrul de zi Sfântul Nicolae-Cheajna, dar și de Școlile nr. 81 și 93. În preajma Sfintelor Sărbători ale Paștelui ne-am dorit să aducem bucurie în sufletele copiilor, expunându-le lucrările în cadrul acestei expoziții”.

Părintele Protoiereu Dinu Pompiliu de la Protoieria III Capitală a adresat un cuvânt celor mici prezenți la acest eveniment prin care a subliniat faptul că această expoziție reprezintă „modul copiilor de a-L întâmpina pe Dumnezeu, modul lor de a striga Osana și de a veni către Biserică cu stâlpările faptelor bune și, mai ales, cu picturile lor”.

Cu acest prilej, copiii au prezentat și un scurt program artistic, iar la final au fost premiați, alături de profesorii îndrumători, după cum informează TRINITAS TV. Expoziția „Lumină din suflet de copil” va putea fi vizitată în perioada 12 – 18 aprilie. Intrarea este liberă.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…