Proiectul „Hristos împărtășit copiilor”, la Oravița

În Parohia Brădișorul de Jos, Protopopiatul Oravița, s-a desfășurat sâmbătă, 28 august, ultima etapă a proiectului ‘Sinopticii’, alături de parohia-gazdă fiind prezente și parohiile din Răcășdia, Sasca Montană, Ciclova Română și Naidăș, informează „Ziarul Lumina”. Manifestările au început, prin oficierea slujbei Vecerniei la care au slujit preoții parohiilor amintite, după care au fost interpretate cântări religioase de copiii și tinerii parohiei-gazdă, precum și de corul tinerilor din Parohia Răcășdia.

Cuvântul de încheiere a aparținut părintelui paroh Pavel Toc, care a arătat importanța pe care o au tinerii în cântarea bisericească corală, îndemnând totodată să nu neglijeze nici cântarea de strană. Au urmat mulțumirile aduse celor care au participat la eveniment, după care manifestările s-au încheiat cu o agapă frățească, oferită de gazde tuturor celor prezenți.

Începând cu 15 septembrie 2010, proiectul catehetic „Hristos împărtășit copiilor” intră în al treilea an de aplicare în Mitropolia Banatului.

Comentarii Facebook


Știri recente