Proiectul FORTE la Sibiu

Proiectul „Formare trainică pentru parteneriat social” al Patriarhiei Române a intrat și la Sibiu în cea de-a doua etapă de implementare, anume cea de evaluare organizațională.

În aceste zile au avut loc interviuri, discuții de grup și chestionare de analiză a activității din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului.

Datele culese vor fi prezentate într-un raport ce va cuprinde atât o imagine sintetică a eparhiei, cât și o serie de sugestii de îmbunătățire a activității, a declarat pentru Radio TRINITAS, Gabriela Batâr, evaluator organizațional și consultant pe proiecte europene.

Evaluator organizațional și consultant pe proiecte europene, Gabriela Batâr. Săptămâna aceasta, parteneri sociali, profesori de religie și preoți din eparhie au participat, de asemenea, și la o ședință de evaluare realizată de coordonatorii proiectului la nivel de Patriarhie.

„FORTE” este un proiect derulat de Federația Filantropia și Patriarhia Română, în parteneriat cu instituții și organizații de profil din Spania, în scopul dezvoltării capacității organizaționale a structurilor active social din Administrația Patriarhală și alte nouă eparhii. Proiectul are 4 mii de beneficiari indirecți și se desfășoară până în august 2013.

Comentarii Facebook


Știri recente