Proiectul Forte în Episcopia Tulcii

La sediul Episcopiei Tulcii a avut loc astăzi, 8 august 2011, o ședința a Proiectului Forte la care a luat parte și Preasfințitul Părinte Visarion Episcopul Tulcii, împreună Pr. Cons. patriarhal Dorel Nicolae Moțoc, Ina Rizoaica, ofițer implementer, Roxana Stoica, expert servicii sociale, Fernardo de la Pinta Heredia, Gabriela Batâr experți IFI dimpreună cu pr. consilieri ai Episcopiei Tulcii.

După cum ne informează Alexandru Chituță, în cadrul ședinței a fost prezentat Raportul intermediar de evaluare a activității Episcopiei Tulcii, care a fost pregătit pe parcursul a 5 luni, cu implicarea experților din proiect și a echipei de management. Totodată au fost accentuate următoarele: formarea și instruirea pentru personalul eparhiei, constituirea unui centru de resurse, identificarea și formularea principiilor de incluziune socială pe care eparhia le va contura ca bază pentru strategia de dezvoltare.

Scopul realizării evaluării orgaziționale este generarea unei imagini de ansamblu a activității ce se desfășoară la nivelul tuturor sectoarelor unei eparhii. Acest demers va servi ca bază de pornire pentru cursurile organizate prin proiect în funcție de prioritățile stabilite de fiecare eparhie parteneră la acest proiect.

Comentarii Facebook


Știri recente