Proiectul Forte în Episcopia Giurgiului

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, la Centrul eparhial pentru copii și tineret „Sf. Ioan Valahul” din incinta sediului administrativ, a avut loc astăzi, 31 august 2011, în cadrul Proiectului Forte, prezentarea Raportului intermediar de evaluare organizațională și a serviciilor sociale din Episcopia Giurgiului.

La eveniment au luat parte Pr. Dorel Nicolae Moțoc, Consilier Patriarhal, și manager de proiect, Florina Rizoaica, ofițer proiect, Roxana Stoica, expert servicii sociale, Elena Oprea, coordonator comunicare, și membrii Permanenței Consiliului eparhial al Episcopiei Giurgiului. Raportul intermediar de evaluare a fost pregătit pe parcursul a 5 luni, cu implicarea atât a experților din proiect, cât și a echipei de management. Scopul realizării evaluării instituționale a fost acela de a genera o imagine fidelă a activității ce se desfășoară la nivelul eparhiei noastre și de a servi ca bază de pornire pentru cursurile organizate cu ajutorul Proiectului Forte, în funcție de prioritățile stabilite.

Totodată, în cadrul ședinței a fost adusă în discuție necesitatea cooptării personalului eparhiei, în vederea participării la cursurile organizate în cadrul Proiectului Forte. De asemenea, a fost subliniată și importanța folosirii instrumentelor de analiză și prognoză în vederea identificării direcțiilor de acțiune și cuantificarea acestora în planuri strategice susținute și dezvoltate prin planuri operaționale anuale sau multianuale. La final, s-a acecentuat necesitatea folosirii Proiectului Forte în vederea pregătirii unui grup de persoane care să contribuie la consolidarea și conturarea unei viziuni strategice și de perspectivă.

Comentarii Facebook


Știri recente