Proiectul educațional-religios „Copiii în lumina credinței”, la Deva

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopia Devei și Hunedoarei împreună cu Inspectoratul Școlar al Județului Hunedoara a derulat în școlile hunedorene, la finele acestui an, proiectul educațional-religios „Copiii în lumina credinței”, proiect ce avut drept scop realizarea unor icoane – pe hârtie, lemn și sticlă – închinate măritului praznic al Nașterii Domnului. Vernisajul acestei expoziții de icoane a avut loc miercuri, 19 decembrie 2012, de la orele 13.00, la sediul Inspectoratului Județean, în prezența inspectorilor de învățământ și a numeroși profesori și elevi. După cum aflăm de pe site-ul episcopiadevei.ro, câștigătorii acestui proiect-concurs au fost:

ANDREȘAN ANDA (Liceul Teoretic „Traian”, prof. coord. Alba Nicoleta); SIMINIUC IULIA ANA-MARIA (Liceul Teoretic din Ghelari, prof. coord. Vizitiu Carmen Ecaterina);

STOIA CĂLINA (Colegiul Tehnic „D. Hurmuzescu” din Deva, prof. coord. Nealcoș Alina);

GIURGIU ALEX (Colegiul Național de Informatică „Traian Lalescu” din Hunedoara, prof. coord. Voivizeanu Simona);

IURCUȚ MELANIA (Școala Primară din Pojoga, prof. coord. Cioară Aniela);

BOC ALEXANDRA (Liceul de Arte „Sigismumnd Toduță” din Deva, prof. coord. Cibu Emanuela);

CIORCILĂ ALEXANDRA (Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva, prof. coord. Gal Anamaria).

La final, un grup de elevi ai Liceului de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva a interpretat, pe un fundal instrumental, un frumos buchet de colinde tradiționale românești.

Comentarii Facebook


Știri recente