Proiectul „Dar și Bucurie”, în Arhiepiscopia Craiovei

În săptămâna 9-15 aprilie 2012 Arhiepiscopia Craiovei organizează, prin Sectorul Social Filantropis și de Misiune, Campania umanitară Dar și Bucurie. Beneficiarii acestei inițiative, aproximativ 500 de persoane defavorizate din județele Dolj și Gorj, vor primi pachete cu alimente din partea Arhiepiscopiei, după cum ne informează Gabriela Popescu de la Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Craiovei. Sunt vizate în special persoanele vârstnice aflate în dificultate.

La Craiova, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Irineu va oferi, în cursul zilei de joi, 12 aprilie 2012 daruri pentru beneficiarii Centrului de zi „Mitropolitul Firmilian”, precum și pentru alte 90 de persoane vârstnice, imobilizate la domiciliu. Bucuria Sărbătorilor Pascale va ajunge și în casele familiilor cu mulți copii din eparhie, Sectorul Social și Asociația „Vasiliada” pregătind în aceste sens peste 350 de pachete cu alimente.

Campania umanitară „Dar și Bucurie” se desfășoară cu binecuvântarea IPS Părinte Irineu și își propune să aducă o rază de lumină în sufletele creștinilor necăjiți, în pragul Sfintelor Sărbători Pascale.

Comentarii Facebook


Știri recente