Proiectul Comunicarea interumană

În perioada 22 octombrie – 15 decembrie, Fundația „Sfântul Nicolae”, împreună cu Parohia „Sfântul Nicolae” – Craiovița I derulează proiectul „Comunicarea interumană”, după cum ne informează Gabriela Popescu – Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei. În cadrul acestui proiect, psihoterapeutul Laurențiu Dragomir susține seminarii pentru credincioșii prezenți la biserică, începând cu ora 18.00, întâlnirile fiind moderate de preotul paroh Teodor Ciontu și de părintele Gabriel Deaconu.

„Tematica acestor seminarii este comunicarea dintre părinți și copii sau cum să dezvoltăm relații armonioase cu noi și cu ceilalți. Întâlnirile sunt precedate de slujba Acatistului și, în funcție de dorințele participanților, pot fi supuse dezbaterii și alte teme. Am inițiat acest proiect în urma unui fapt pe care l-am constat atât în parohia noastră cât și la nivelul societății, acela că există disfuncții între părinți și copii și, pentru a le remedia, ne-am gândit la un seminar pe aceste teme”, a precizat părintele protopop Teodor Ciontu, de la Protoieria Craiova Nord.

Temele abordate pe durata acestui seminar sunt: „Comunicarea, cheia relațiilor armonioase”, „Cum să mă înțeleg mai bine cu copilul meu”, „Cum să dezvolt obiceiuri sănătoase sau atitudini pozitive”, „Despre stima de sine”, „Cauzele unei imagini de sine scăzute”, „Tehnici de creștere a autostimei”, „Conduita afectivă”, „Ce reprezintă eșecul. Gestionarea eșecurilor și gândirea distorsionată”. Invitatul care va prezenta aceste teme, psihoterapeutul Laurențiu Dragomir, este psiholog clinician, psihoterapeut cu formare în Psihologia integrativă, masterand în specializarea Psihologie cognitivă și consiliere psihologică.

Comentarii Facebook


Știri recente