Proiectul „Campionii Bucuriei” continuă în Protoieria Topoloveni

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, și în Protoieria Topoloveni, a fost pusă în practică a doua fază a proiectului social-filantropic „Campionii Bucuriei”.

Familiile cu venituri foarte mici, dar și cu probleme de sănătate foarte grave, bătrânii bolnavi fără familie au fost beneficiarii acestei acțiuni filantropice, potrivit eparhiaargesului.ro.

Proiectul, se adresează credincioșilor din cuprinsul Eparhiei, care sunt îndemnați să aducă bucurie în casele celor sărmani prin participarea la aceste acțiuni social-filantropice organizate la nivel de protoierii, de coordonarea cărora se ocupă Părintele Arhid. Caliopie Cristian Ichim, consilier responsabil de sectoarele economic-fiananciar și construcții bisericești, direct implicați fiind părinții protoierei, preoții și credincioșii Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…