Proiectul Bob de talent în suflet de copil la Slobozia

Cercul de pictură „Sfântul Apostol Luca” din Protopopiatul Urziceni, a desfășurat în perioada 1-3 septembrie 2011, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, proiectul „Bob de talent în suflet de copil”, în fața Centrului Socio – Cultural „Episcopul Damaschin” din Slobozia.

Printre oaspeții evenimentului s-au numărat preacucernicii părinți protopopi din Protopopiatele Urziceni și Slobozia, preoți din Slobozia, reprezentanți ai autorităților locale și centrale, domnul Colonel Nicolae Parepa, Inspectorul Șef al Inspectoratului de Jandarmi Ialomița. Foarte mulți copii, însoțiți de părinți au avut ocazia să vadă etapele de execuție a icoanelor pe sticlă și pe lemn.

Vineri, 2 septembrie 2011, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a vizitat, atelierul de pictură în aer liber al Cercul de pictură „Sfântul Apostol Luca”, după cum ne informează sf-esc.ro. Preasfinția Sa i-a lăudat pe micii pictori pentru măiestria arătată în icoanele pictate și a felicitat pe îndrumătorul lor, doamna Victorița Berbec ca și pe organizatorul proiectului, preacucernicul părinte protopop Bogdan Ionuț Stancu, și a împărțit daruri micilor participanți

Comentarii Facebook


Știri recente