Proiectul Alege Școala! în Arhiepiscopia Sibiului

La Mănăstirea „Sâmbăta de Sus” a avut loc a doua sesiune de formare a preoților din Arhiepiscopia Sibiului înscriși în proiectul „Alege Școala!”. Sesiunea, care s-a desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Laurențiu, a avut ca scop stabilirea și organizarea activităților prevăzute de proiect pentru această eparhie.

„Au fost zile de încărcătură duhovnicească și emoțională, dar și culturală, de formare a unor specialiști în domeniul pedagogiei pastorale. Lucru care ne-a bucurat împreună a fost parcurgerea unor teme deosebite și nu în ultimul rând fixarea unor termene limită pentru implicarea reală a copiilor de această dată în proiect, pentru că s-au stabilit numărul, numele și perioada în care copiii vor participa la Mănăstirea de la Tismana”, a declarat pentru TRINITAS TV, părintele conf. dr. Constantin Necula.

Cei doisprezece preoți care au participat la sesiune au primit certificate de competență. De asemenea, preoții amintiți au devenit membri ai Agenției Catehetice „AS” din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului.

Discuțiile din cadrul sesiunii au avut ca scop și schimbarea de perspectivă în relația cu cei tineri. Proiectul „Alege Școala” este dezvoltat și implementat de Patriarhia Română și „!World Vision România” este implementat în prezent în toată țara.

Comentarii Facebook


Știri recente