Proiecte sociale în Arhiepiscopia Bucureștilor

Cu prilejul Anului omagial al Sfântului Maslu și al îngrijirii bolnavilor sectoarele Arhiepiscopiei Bucureștilor desfășoară mai multe proiecte. Aceste proiecte se derulează timp de un an.

„Sectorul învățământ și activități cu tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor derulează trei proiecte majore în acest an închinat îngrijirii bolnavilor și ne referim acum la copiii solidari în fața suferinței. Este a doua acțiune de acest gen a noastră, ea va avea loc la Institutul Oncologic Fundeni, și ne adresăm unor beneficiari direcți, unui număr de 40 de copii bolnavi de cancer. Copiii care sunt implicați, de la nivel gimnazial, sunt și ei tot niște beneficiari direcți pentru că acești copii iau contact cu aproapele lor aflat în suferință, cu copii de vârsta lor care sunt neputincioși în această copilărie nefericită aș putea spune. În modul acesta îi integrăm pe toți copiii în această familie mare a Bisericii care este spital și mama noastră a tuturor”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Insp. Adrian Niță.

Programul se derulează și în județul Prahova de către Arhiepiscopia Bucureștilor cu sprijinul Inspectoratului Școlar. Programul se va derula de asemenea și la nivelul județului Ilfov.

Comentarii Facebook


Știri recente