Proiect socio-cultural pentru elevii din Episcopia Giurgiului

Peste 30 de elevi ai Colegiului Național Ion Maiorescu din municipiul Giurgiu s-au întâlnit marți, 2 noiembrie, cu voluntarii Centrului Eparhial pentru Copii și Tineret ‘Sf. Ioan Valahul’ al Episcopiei Giurgiului, informează „Ziarul Lumina”.

Întâlnirea s-a înscris în cadrul unui proiect mai amplu cu implicații social-filantropice și cultural-religioase desfășurat anul acesta de episcopie, care are ca scop educarea în spiritul iubirii, prieteniei și bunei înțelegeri între copii, dar și cunoașterea de către tineri a realelor valori, prin diferite schimburi de experiență, vizite și pelerinaje. Proiectul se desfășoară, cu binecuvântarea Preasfințitului Ambrozie, prin intermediul Sectorului Învățământ și activități cu tineretul, ca urmare a parteneriatului educațional încheiat între Episcopia Giurgiului și Colegiul Național Ion Maiorescu din municipiul Giurgiu. La finalul întâlnirii, elevii au primit pliante cu viața Sfântului Ioan Valahul.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…